INZERCE

25.01.2015 22:21

Nabízíme k prodeji přístroj na odstranění celulitidy  

SMOTH SHAPES

SmoothShapes – metoda certifikovaná nejvyšším celosvětovým standardem bezpečnosti a efektivity, americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv FDA.

CENA dohodou !!


 

Jak pracuje SmoothShapes®?

Celulitida je běžným stavem kůže, známým svými projevy nerovnoměrností. Je zapříčiněna zvětšenými tukovými buňkami zachycenými nepružnou sítí vláknitých sept umístěných v podkožních vrstvách. Celulitida trápí asi 90 % dospělých žen. Dlouhá léta převládal názor, že se celulitida objevuje primárně díky obezitě, nadměrnému přibývání na váze, nedostatku pohybu a nesprávné výživě, ve skutečnosti však toto nejsou příčiny celulitidy. Celulitida se formuje díky několika genetickým a fyzikálním faktorům, které zahrnují hormony, vaskulární změny a změny v pojivové tkáni. Inovátorský přístroj SmoothShapes (Elemé Medical, USA) přináší zásadní průlom a vaši celulitidu odstraní bezpečně, efektivně a s dlouhodobými účinky.  SmoothShapes je pro odstranění celulitidy klinicky ideální a logičtější než ostatní přístroje. Cílí totiž neinvazivně na komplex podkožních tkání a struktur a na podkožní tukovou vrstvu a aplikace bude pro vás příjemná. Některé přístroje mají pouze masážní nebo masážní podtlakovou hlavici, což vede k nevýrazným krátkodobým výsledkům ve vzhledu kůže, ale neredukuje podkožní tuk. Některé přístroje mají samostatný laser, což má velmi malý vliv na celulitidu a podkožní tuk. 
Výsledkem dlouholetého, patentově chráněného výzkumu je SmoothShapes s aplikační hlavicí Photomology®. Ta kombinuje dynamický laser a světelnou LED energii s mechanickou masáží konturovacími válečky umístěnými ve vakuové podtlakové komůrce aplikační hlavice. Cíleně tak zasahuje komponenty tkáně zodpovědné za vzhled celulitidy a dosahuje dlouhodobých výsledků. Jemně modifikuje chování buněk k obnově normální aktivity a zlepšení funkčnosti tkáně.
Dynamický laser 915 nm v aplikační hlavici Photomology® je v současnosti jediným laserem, který zkapalňuje tuk - jeho vlnová délka je přesně naladěna na vyhledávání a zkapalnění tuku. 
LED záření 650 nm v aplikační hlavici Photomology® zajistí propustnost membrán tukových buněk, kterými se tak tuk dostává z buněk ven a současně stimuluje produkci podkožního kolagenu a obnovuje cirkulaci lymfy a prokrvení v dané oblasti. Vakuová podtlaková masážní komůrka v aplikační hlavici Photomology® zajistí odvod rozpuštěného tuku do lymfatického systému a pryč z těla a současně rozruší mezibuněčná septa. SmoothShapes díky svým integrovaným technologiím zredukuje i obvodové centimetry, např. u stehna průměrně o 3,5 cm (1-8 cm).

 

SmoothShapes® představuje významné zlepšení v odstranění celulitidy. Po zákroku bude kůže na dotek pevnější a hladší, navíc s dlouhodobým efektem. SmoothShapes® umožňuje provádět zákroky na všech fototypech kůže, včetně kůže opálené.  Zákrok je pohodlný a příjemný. Ucítíte příjemné prohřátí kůže a pocit podobný masáži. Po zákroku se bez problémů můžete vrátit ke svým běžným aktivitám, bez bolesti, nutnosti rekonvalescence a bez dalších omezení.