Chlorea

01.12.2012 22:35

Jedna tableta obsahuje milióny chlorellových buněk, které se podílí na ozdravění našeho těla. Chlorella nám předává kompletní spektrum výživných látek i energii všech přírodních živlů. Pěstuje se v teplém klimatickém pásmu a tam načerpanou energií prohřívá lidský organismus. Náš výrobce je nejrenomovanější zpracovatelskou společností na světě. Užitečné vlastnosti chlorelly jsou odbornou veřejností sledovány již od roce 1890

Složení

Alergizující složka
Feoforbidy (derivát chlorofylu) 12 mg/100 g. Norma je 60 mg/100 g. Chlorella Green Ways jich obsahuje nejmenší množství. Jsme zatím jedinou společností, která jejich množství uvádí!

 

Unikátní látky


Sporopollein
Tato látka je obsažena ve střední části buněčné stěny Chlorelly pyrenoidosy. Chlorellová vláknina působí díky sporopolleinu zcela výjimečně. Buněčné stěny na sebe nevratně váží toxické látky, které potom z organizmu odcházejí přirozenou cestou (stolicí). Dr. Liebke se věnoval výzkumu očistných schopností chlorelly u lidí trpících otravou zubními (amalgámovými) výplněmi. Konstatoval pozitivní výsledky. Sporopollein je unikátní látka činící z chlorelly ojedinělý detoxikační prostředek vhodný pro moderního člověka.

 

Chlorofyl
V roce 1940 psal chirurgický časopis „Journal of Surgery" o 1200 nemocných, kterým chlorofyl urychlil hojení ran. Je pozoruhodné, že hemoglobin, naše krevní barvivo, má (kromě ústředního prvku) stejnou strukturu jako chlorofyl. Rostliny díky chlorofylu žijí a dýchají, lidem zlepšuje krevní obraz, urychluje hojení ran a brání zánětům. Také zlepšuje okysličení organismu, čímž brání vzniku infekčního prostředí. Léčitelé tvrdí, že zelené barvivo uchovává sluneční energii, která nám předává moudrost a lásku. Věda to podporuje. Chlorella obsahuje aminokyselinu tryptofan, ze které se tvoří serotonin, hormon radosti a štěstí. S poklesem hodnoty serotoninu přijde deprese a únava. Večer tělo přeměňuje serotonin na melatonin a my lépe usínáme. Je to pozoruhodná shoda vědy a intuice.

 

Chlorella je nejbohatším zdrojem chlorofylu na naší planetě.

 

Chlorellin
Chlorella nepracuje pouze jako probiotikum, ale působí i antibakteriálně. Obsahuje látku nazvanou chlorellin, která je přírodním antibiotikem. Podobně antibioticky působí v česneku látky allicin a ajoen. Na rozdíl od chemických antibiotik působí chlorellin pouze proti patogenním organismům bez poškození trávicí mikroflory. Proto je možné velkými dávkami Chlorelly pyrenoidosy docílit u infekčních onemocnění i antibiotického efektu. Dr. Liebke v případě infekcí doporučuje „šokovou terapii". Tj. 3x denně až 50 tablet (a pokračovat několik dní). Často se podaří infekci zcela zastavit, nebo alespoň urychlit léčbu.

 

CGF 
Dr. Fujimaki z Japonska izoloval z chlorelly růstový faktor pojmenovaný CGF. Je to nejsilnější složka chlorelly. Největší koncentraci CGF má Chlorella pyrenoidosa. CGF má výrazný omlazující a posilující efekt. Působí silně „probioticky", tzn. zvyšuje rychlost růstu i kvalitu života střevní (ale třeba i vaginální ...) mikroflóry. CGF až 4x urychluje růst např. acidofilní kultury! Probiotika jsou důležitější než biotika samotná, neboť upravují prostředí, ve kterém mikroflóra žije. Užíváním chlorelly vytváříme podmínky pro růst prospěšných bakteriálních kultur, jež nás chrání před civilizačními nemocemi, např. před plísněmi.

 

Standard kvality

 

Přinášíme to nejlepší ze světa zelených potravin.”

Proč Chlorella pyrenoidosa V roce 1974 byly japonské úřady nuceny zavést standard kvality pro dovážené chlorellové produkty. Ty byly výrazně rozdílné v kvalitě zpracování i kvalitě biomasy. V roce 1995 byl v Japonsku výrobce Chlorelly Green Ways licencován k dovozu a prodeji svých produktů v kategorii „léčivých potravin". Větší záruka kvality neexistuje.

 

Kvalita
Kvalitu i cenu chlorelly ovlivňuje mnoho faktorů. Většina výrobců používá průběžnou sklizeň, která je ekonomická pro výrobce, ale nejistá ve kvalitě výstupu pro zákazníka. Chlorella Green Ways je pěstována v pásmu s vyrovnaným slunečním jasem. V jiných zeměpisných šířkách a v nevyrovnaném klimatu je chlorella vystavena kolísavým podmínkám, čímž klesá její užitná hodnota. Japonské úřady dohlíží, aby prodávaná biomasa obsahovala pouze deklarovaný druh řasy. Výrobce Chlorelly Green Ways používá nejlepší separační (oddělovací) metody a v jejího nádržích rostou pouze nejkvalitnější kmeny pyrenoidosy. K nejvyšší kvalitě předurčuje pyrenoidosu výběr předcházející samotnému pěstování. V laboratořích se sleduje zdraví a síla chlorellových buněk. Do venkovních nádrží se přenesou pouze nejvitálnější vzorky, kde se množí osm dní do dne sklizně. Nádrže se pročistí a opět „osadí" novou, geneticky nejzdravější kulturou. Existují různé metody k oddělení buněk od kultivačních nečistot. Nejčastější metody používají k proplachování chemikálie, které se těžko odbourávají. Náš výrobce používá bezkonkurenční komplex mikroskopických filtrů a odstředivek, které buňky chlorelly oddělí a pročistí bez použití chemikálií.

Stravitelnost Chlorelly Green Ways a nezávislé testování: Dr. L. Lewis (Duke University) analyzoval předložené, jemu neznámé vzorky. Z předložených vzorků byla účinně narušena pouze buněčná stěna Chlorelly Green Ways. Patentovaná dezintegrační metoda výrobce řasy Green Ways (systém STEAM) je výjimečná schopností buněčnou stěnu rozbít a zároveň uchovat hodnotu buněčného jádra. Chlorella pyrenoidosa je nezávisle (průběžně) testována japonskými kontrolními úřady - má minimálně 76% a vyšší stravitelnost! To je jeden z nejvyšších údajů nezávislých laboratoří! Výrobce Green Ways předkládá aktuální výsledky a zaručuje standarD kvality. Dokonalé surovině sluší dokonalé zpracování.